Web Analytics Made Easy - Statcounter

رفتنت که پیش آمد، نگاهم به دنیا عوض شد!

به این فکر میکنم که اصلا بعد از شهادت تو چه تغییراتی را تجربه کرده ام؛ ساده ترین شان شاید عوض شدن خیابان هایی که با هم در آن قدم زده بودیم باشد، تقاطع کارگر و جلال آل احمد شده زیرگذر و رو گذر (بماند که هیچ تاثیری در ترافیک امیرآباد دوست داشتنی نداشته)، پل طبیعت ساخته شده، پل گیشا خراب شده و، پل روگذر صدر ساخته شده، اتوبان شهید صیاد امتداد یافته و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اصلا زمین گرم تر شده!

تغییرات در سطح کلان هم فراوان بوده است، نگاه و حساسیتم از سیاست داخلی به سوی سیاست خارجی تغییر کرده است. نمیدانم نوع رفتن تو سبب این تغییر شد یا من از سن شور جوانی عبور کردم و همه چیز را ابتدا تحلیل میکنم بعد نظر میدهم در موردش! قطع نامه علیه ایران صادر شد، پرونده هسته ای ایران تحت فصل هفت شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت، تحریم شدیم، برجام امضا شد، آمریکا از برجام خارج شد، دوباره تحریم ها برگشت، کشورهای اروپایی به تعهداتشان عمل نکردند، پهپاد جاسوسی آمریکایی را در آب های ایران در خلیج فارس زدیم، نفتکش ما در جبل الطارق توقیف شده، نفتکش بریتانیایی در آب های خلیج فارس توقیف شد، جنگ در سوریه، یمن و عراق اوج گرفت و فروکش کرد و ... . شاید اگر نوع رفتن تو نبود به راحتی از تمام این اتفاقات عبور میکردم ولی الان به آن راحتی ها نیست!

از نظر شخصیتی هم خیلی عوض شده ام. شاید الان من را نشناسی؛ دیگر هرچیزی نه آنقدر من را فرومیپاشاند نه امیدوارم می کند. طول کشید که تصمیم بگیرم نترسم؛ میدانی از هرچه ترسیده بودم سرم آمده بود آخر، پس چرا باید بترسم! رودربایستی هایم کمتر شده؛ یعنی سعی میکنم کمتر باشد!

میدانی پیشامد رفتنت و نوع آن سخت و جانکاه بوده و هست ولی من را ساخت! خوبیش این است مثل همه تغییرات دور و برمان زندگی نیز در گذار و گذر است!

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: شهید رضایی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۸۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی با بیان اینکه این استان رتبه هشتم را در ثبت ولادت داشته است،گفت: زنگ خطر در خصوص کاهش ولادت به صدا درآمده و هشدار دادیم که این وضعیت، وضعیت مناسبی برای جمعیت استان و ایران نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، غلامحسین قنبری امروز در مراسم افتتاحیه اتاق رصد جمعیت که در محل ثبت احوال خراسان رضوی برگزار شد، گفت: در خراسان رضوی، شهرستان‌های تایباد و خواف بیشترین ولادت و کلات، چناران و سبزوار کمترین ولادت را دارند، مشهد نیز رتبه یازدهم را در نرخ ولادت به خود اختصاص داده است.

وی یکی از وظایف و تکالیف خود را بر اساس قانون، جمع‌آوری و انتشار آمار انسانی اعم از ولادت، وفات، ازدواج و طلاق که شاخص‌های اصلی انسانی در کشور است، دانست و افزود: وظیفه داریم این اطلاعات و آمار را تهیه کنیم و در اختیار همه دست‌اندرکاران و عموم مردم قرار دهیم.

قنبری خاطرنشان کرد: قانون جوانی جمعیت بعد از سال‌ها، تدوین و ابلاغ شده و لازمه اجرای این قانون، آمار و اطلاعات درست در کشور است تا مجموعه اطلاعات مورد نیاز هر دستگاه را برای اجرای قانون جوانی جمعیت مهیا کنیم.

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی گفت: اولین قدم‌های سیستمی‌شدن آمار و اطلاعات از سال 68 آغاز شد، اما در سطح شهرستان‌ها بود، این درحالی است که در سال 71، سامانه‌های جدیدی طراحی شد و نهایت در سال 83 جمع‌آوری اطلاعات به صورت مکانیزه، جامع‌تر و منسجم‌تر در کشور آماده شد.

وی با بیان اینکه فاصله بین ازدواج تا تولد فرزند اول در باروری تاثیرگذار است، افزود: در استان ما این فاصله به طور متوسط 4.5 سال است؛ فاصله بین ازدواج تا تولد فرزند اول در بین شهرستان‌های استان در سرخس، تربت جام، تایباد و باخزر بسیار کم بوده، در حالیکه در مه‌ولات و بجستان بیشتر است.

قنبری با بیان اینکه ولادت، وفات و مهاجرت سه مؤلفه اصلی تأثیرگذار بر رشد جمعیت بوده و ازدواج و طلاق مؤلفه‌هایی هستند که تأثیر غیرمستقیمی بر رشد جمعیت دارند، عنوان کرد: روند ده‌ساله ولادت از سال 92 تا 1402 کاهشی است، البته در سال 94 بیشترین میزان باروری را داشتیم که نرخ ولادت 25 در 1000 بود، اما سال 1402 به 14 در 1000 رسید. این کاهش فقط در استان ما وجود ندارد، بلکه در تمام استان‌ها مشاهده می شود.

مدیرکل ثبت‌احوال خراسان‌رضوی با بیان اینکه زنگ خطر در خصوص کاهش ولادت به صدا درآمده و هشدار دادیم که این وضعیت، وضعیت مناسبی برای جمعیت ایران نیست، گفت: در سال گذشته خراسان رضوی رتبه هشتم را در ثبت ولادت داشته است؛ در بین شهرستان‌های استان نیز تایباد و خواف بیشترین ولادت و کلات، چناران و سبزوار کمترین ولادت را دارند، مشهد نیز رتبه یازدهم را در نرخ ولادت به خود اختصاص داده است.

وی بیان کرد: یکی از موارد تاثیرگذار بر باروری، میانگین سن پدر و مادر بوده که سال گذشته در استان ما سن مادر 26 سال و پدر 31 سال بوده است. میانگین سن پدر و مادر در اولین بارداری در استان در حال افزایش است. در مشهد میانگین سن مادر در مقایسه با سایر شهرستان‌ها بالاتر و حدود 27 سال بوده اما در تایباد و خواف 22 سال است. میانگین سن پدر نیز در مشهد 31.8 سال بوده و در تایباد 27.8 است.

آمار جمعیت اساس همه تصمیم‌گیری‌هاست

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز گفت: براساس آمار ثبت احوال 47.4 درصد مردم خراسان رضوی در انتخابات 1402 مشارکت داشتند.

سید هادی طباطبایی افزود: آمار جمعیت اساس همه تصمیم‌گیری‌هاست؛ در زمان انتخابات برای ما مهم بود که آمار واجدین شرایط چقدر است و بر این مبنا چه میزان مشارکت خواهیم داشت.

طباطبایی عنوان کرد: بسیاری از دستگاه‌ها و افراد یقینا به آمار ثبت احوال باور ندارند، در حالیکه برای ارتقای نیاز به آمار درست داریم و همواره اختلافی را بین آمار ثبت احوال و آمار مراکز بهداشت علوم پزشکی داریم که موجب سردرگمی می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: امیدواریم با سامانه رصد همه مشکلات حل و کنترل دقیق‌تری در زمینه آمار و نتیجه آن بر برنامه‌ریزی در سطح استان و کشور داشته باشیم تا از هدررفت منابع جلوگیری شود و بهتر بتوانیم امکانات را براساس سیاست عدالت اجتماعی به تمام نقاط کشور برسانیم چرا که یک دغدغه محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: یک مبنای عمده برای تصمیم‌گیری‌ها جمعیت است که اگر دقیق نباشد با معضل مواجه می‌شویم. سامانه رصد، آمار دقیق خواهد داد زمانیکه آمار سرشماری از 5 به 10 سال تغییر پیدا کرد، کار ما بسیار سخت‌تر شد.

طباطبایی تاکید کرد: براساس آمار ثبت احوال 47.4 درصد در انتخابات مشارکت داشتند، اما تهران آمار 45.7 درصدی را اعلام کرد که 2 درصد معادل 120 تا 130 هزار نفر اختلاف داشتیم، این موضوع برای ما مشکل ایجاد می‌کند، در تمام تصمیم‌گیری‌های دیگر نیز اینگونه است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نیاز امروز کشور مسئله گفتمان سازی است
  • پیشرفت‌های کشور مرهون خون شهدا است
  • همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان
  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • پیشرفت‌های کشور مرهون خون شهداست
  • دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید هسته‌ای 
  • سانچو در ومبلی؛ تن هاخ شاید به آنجا نرسد!
  • رییس رسانه ملی با خانواده شهید داریوش رضایی نژاد دیدار کرد
  • امروز با سعدی: که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل
  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد